Páginas

sábado, 25 de marzo de 2017

FABRICANT UN PAL DE PLUJA

Hola a totes i a tots.
Els últims dies hem estat fabricant a classe de música un instrument molt divertit: un pal de pluja. Ha sigut molt interessant, perquè, a més a més, hem utilitzat materials de desfeta.
Mireu les fotos!


Abans de les vacances, fem la unitat 12

Mira aquestes activitats de  VALENCIÀ

Vocabulari

L'adjectiu

Els adjectius








"s" sorda

La "s" sorda







¡Vamos a practicar con el CASTELLANO!

Vocabulario









ESTÀNCIA FI DE CURS A NAVAJAS

Benvolgudes famílies:

Com sabeu, tenim programada una eixida al CÀMPING ALTOMIRA de Navajas per als dies 15 i 16 de juny de 2017. La durada és de 9 h. del dia 15 fins a les 17 h. del dia 16, aproximadament.

El preu de l’estància és de 73 €, i l’autobús costa 15 €. Els socis de l’AMPA sols han de pagar 73 , ja que l’associació els subvenciona el transport. Aquells que desitgeu apuntar els vostres fills/es, haveu de pagar una reserva de 23 per xiquet/a. L’últim dia per a donar a la tutora aquesta quantitat junt amb l’autorització, és el 31 de març del 2017. Si arribat el moment algun xiquet/a no pot anar-hi per alguna raó justificada, tornarem l’import de la reserva.

Podeu trobar més informació sobre l'estància fent clic en la imatge següent:



                                         



Queridas familias:

Como sabéis, tenemos programada una salida al CÁMPING ALTOMIRA de Navajas los días 15 y 16 de junio de 2017. La duración es de 9 h. del día 15 hasta las 17 h. del día 16, aproximadamente.

El precio de la estancia es de 73 €, y el autobús cuesta 15 €. Los socios de la AMPA solo han de pagar 73 , ya que la asociación les subvenciona el transporte. Aquellos que deseéis apuntar a vuestros hijos/as tenéis que pagar una reserva de 23 por niño/a. El último día para dar a la tutora esta cantidad junto con la autorización, es el 31 de marzo de 2017. Si llegado el momento algún niño/a no pudiera ir por alguna causa justificada, el importe de la reserva será devuelto.


Podéis encontrar más información sobre la estancia haciendo clic en la siguiente imagen:



Salutacions