Páginas

sábado, 25 de marzo de 2017

ESTÀNCIA FI DE CURS A NAVAJAS

Benvolgudes famílies:

Com sabeu, tenim programada una eixida al CÀMPING ALTOMIRA de Navajas per als dies 15 i 16 de juny de 2017. La durada és de 9 h. del dia 15 fins a les 17 h. del dia 16, aproximadament.

El preu de l’estància és de 73 €, i l’autobús costa 15 €. Els socis de l’AMPA sols han de pagar 73 , ja que l’associació els subvenciona el transport. Aquells que desitgeu apuntar els vostres fills/es, haveu de pagar una reserva de 23 per xiquet/a. L’últim dia per a donar a la tutora aquesta quantitat junt amb l’autorització, és el 31 de març del 2017. Si arribat el moment algun xiquet/a no pot anar-hi per alguna raó justificada, tornarem l’import de la reserva.

Podeu trobar més informació sobre l'estància fent clic en la imatge següent:



                                         



Queridas familias:

Como sabéis, tenemos programada una salida al CÁMPING ALTOMIRA de Navajas los días 15 y 16 de junio de 2017. La duración es de 9 h. del día 15 hasta las 17 h. del día 16, aproximadamente.

El precio de la estancia es de 73 €, y el autobús cuesta 15 €. Los socios de la AMPA solo han de pagar 73 , ya que la asociación les subvenciona el transporte. Aquellos que deseéis apuntar a vuestros hijos/as tenéis que pagar una reserva de 23 por niño/a. El último día para dar a la tutora esta cantidad junto con la autorización, es el 31 de marzo de 2017. Si llegado el momento algún niño/a no pudiera ir por alguna causa justificada, el importe de la reserva será devuelto.


Podéis encontrar más información sobre la estancia haciendo clic en la siguiente imagen:



Salutacions






No hay comentarios:

Publicar un comentario